Драматично – куклен театър Силистра преустановява дейността си до 20 април

Официално съобщение на ДКТ Силистра:

Скъпи приятели, информирам Ви, че поради високата заболяемост от коронавирусна инфекция в Силистра, с оглед недопускане на рискове от разпространение сред зрителите на театъра ни, въпреки всички противоепидемични мерки, които спазваме стриктно, игралната програма ще бъде преустановена до 20 април.

Очаквайте на 20 и 21 април, вторник и сряда от 19,00 премиерата на комедията „Вражалец“ от СТ.Л. Костов, с реж. Орлин Дяков, сценография и костюм Николай Нинов , хореография и музикална картина Стефан Станчев.

За най-малките ни зрители сме планирали представление на спектакъла „Червената шапчица“ по Братя Грим на 24 април, събота от 11 и 12 ч. С това представление ще отбележим 10 години от премиерата на спектакъла, която се състоя на 25 март 2011 г., както и 200 представления в основна зала и турне.

Предвид динамичната вирусологична обстанвовка – възможни са промени. Моля следете програмата ни на сайта на театъра www.puppetsilistra.com, на страницата на театъра ни във Фейсбук, в регионалните медии, както и информация по мобилен телефон можете да получите на 0876 00 77 95.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе