Млади ентуасиасти организират кампания за развитието на младите и бизнеса в Силистра

Група хора, които осъзнават, че за да има промяна, то ние трябва да се променяме. Това са ентуасиастите за промяна от „Силистра 2030“ – кампания за насърчаване развитието на младите и бизнеса в град Силистра.

Идеята за Силистра 2030 дойде от Ники, който е осъзнал и стигнал до идеята, че вместо да се бяга от Силистра, може да вървим към нея, да й помагаме да се развива, та макар и да живеем извън границите й. Така той се свърза с доста хора и тези, които споделихме идеята му, възгледите му и прецениха, че са в етап от живота си, в който и искат да дадат нещо на този град. Така се сформира първоначалния екип на Силистра 2030 на 23 ноември 2019 година.

Това е екип от млади хора, които са израстнали в Силистра – някои от тях продължават да живеят тук, други са се завърнали на скоро, трети – живеят на края на България или пък на другия край на света, но всички те са обединени от идеята, че искат да направят нещо за този град, който им е дал много.

Целта на организаторите е да се подобри социалната среда и бизнеса в Силистра, заедно с младите, като се предостави възможност за развитието им и насърчаваме активното им взаимодействие.

За да бъдете част от промяната, е нужно много малко – да дарите време, като участвате в някой проект, да ни пишете с идея за проект, да направите дарение за кампания или просто да споделите с приятели за инициативите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе