Община Силистра с промени в някои автобусни линии

Община Силистра въвежда промени в изпълнението на автобусни линии № 22 – Силистра – Ветрен, № 23 – Силистра – Българка, Силистра – Добротица и Силистра – Любен, от общинската транспортна схема, във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и разрастващата се пандемия от COVID-19

Общината информира гражданите, ползващи услугите за обществен превоз на пътници с автобусен транспорт, че във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и въведените противоепидемични мерки на територията на Република България, считано от 28.11.2020 г., за срок до отмяна на въведената извънредна епидемична обстановка, въвежда следните промени:

• автобусна линия № 22 – Силистра – Ветрен ще се изпълнява със следните часове на тръгване:
– 07.20 ч., 13.20 ч. и 18.00 ч. от понеделник до петък
– 07.20 ч., 15.20 ч. събота и неделя

• автобусна линия № 23 – Силистра – Българка – ще се изпълняват ежедневно два курса със следните часове на тръгване:
– 09.30 ч. и 17.30 ч.

• автобусна линия Силистра – Добротица ще се изпълнява в понеделник, сряда и петък със следните часове на тръгване – от гр. Силистра в 7.00 ч. и от с. Добротица 7.55ч.

• автобусна линия Силистра – Любен ще се изпълнява в понеделник, сряда и петък със следните часове на тръгване – от гр. Силистра в 11.30 ч. и от с. Любен 12.30 ч.

Горепосоченото изпълнение на автобусните линии от транспортната схема на Община Силистра е съгласно получени заявления от превозвачите и намаления пътникопоток във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната.

СЪОБЩЕНИЕ Въвеждат се промени в изпълнение на автобусни линии № 22 – Силистра – Ветрен, № 23 – Силистра – Българка,…

Posted by Община Силистра on Monday, November 30, 2020

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе