Търси се лепта за нов вид на „кръговото“ край ДАП в Силистра

Колко малко му трябва на човека в днешното сложно откъм общуване време, предвид екстрасоциалните обстоятелства по света: хубаво място – в случая територията на к-с „Истър“, с галещия окото изглед към река Дунав – тръгнала от райския извор, за да облива с любов лъка на древна Силистра; приятна компания от познати и не дотам известни Ви хора, които имат достатъчно от всичко – включително щедрост, за да я поделят със себеподобни; една – всъщност не една, а безброй мелодии на саксофон на майстор от Русе, за да докоснат душата и сърцето на участниците в благотворителната проява на Ротари клуб Силистра в „събота от ранен до късен следобед“; огнено шоу, което и сред бял ден може да осигури настроение за дни напред; разбира се, и блюда-специалитети за очите и за вътрешното спокойствие, защото българската кухня е и лекарство, но и духовен допинг; вино от марка „Сребърна“ на „Пинк пеликан“ – за наздравици. И пр. допълнителни „екстри“ за хубаво настроение.

Останалото е свободен дух, социално ангажиране в името на още по-приветлива Силистра. Организаторът е известен – Ротари клуб Силистра – за 15 години – над 25 големи благоготворителни прояви – по традиция предимно за Коледа и Великден, тази година – по изключение, предвид световната „ситуация“, преди поредния имен ден на клуба – Димитровден, и в навечерието на Деня на будителите, разбира се.

За гостите от други градове, както и за желаещи от Силистра – разходка не с лодка, а с катамаран срещу благотворителна лепта, в акваторията на Силистра. А за хората с нереализиран до този момент творчески талант – възможност за участие в курс по рисуване с Елена Маркарян, наградата – участие на рисунките в благотворителен версинаж – базар.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе