Тази събота ФК „Доростол“ се изправя срещу ФК „Тополи“

ФК „Доростол“ тази събота, на 22 август 2020 г., ще се изправи срещу ФК „Тополи“. Мачът е с начален час 18.00 ч., а мястото на събитието е стадион „Луи Айер“ в Силистра.

Старши треньор на отбора е Деян Дечев, а в отбора са картотекирани 18 души. Отборът е от състезатели, родени между 1981 и 2002 г. – средна възраст 26 години. Трима са се учили на футбол или в края на 80-те години на миналия век, или в първите години след т.нар. демократични промени. Толкова са и родените в новия век. Любопитно е, че най-възрастен и най-млад са двамата вратари.

ФК „Доростол“ се завръща в Североизточна аматьорска футботна група

Припомняме, че ФК „Доростол“ се завърна в Североизточна аматьорска футболна група – Трета лига. Последната проява на тима бе през 2010 г. година, когато  ФК „Доростол“ бе победител в зрелищен мач пред 7 000 зрители срещу бъдещия многократен шампион на България и участник в европейските клубни турнири – ФК „Лудогорец“ – Разград.

Дъжд заваля точно за мача ФК „Доростол“ – ФК „Светкавица“ Търговище на стадион Луи Айер в Силистра в сряда (19 август). Това бе първи по рода си от години в крайдунавския град. Козирката на стадиона е малка и е от преди половин век, а дъждът прекъсна мача при 0:1.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе