Добри новини от ФК „Доростол“

Напоследък идват добри новини от Футболен клуб „Доростол“ – според написаното в някои сайтове е възстановен аматьорският мъжки отбор, в който са събрани близо 20 футболисти от треньора Д. Дечев. Предстои отборът да се включи в Трета лига – Североизточна аматьорска група.

Другата новина е свързана с подрастващите, споделена от самия Дечев чрез профила му във Фейсбук – силистренец става „ЦСКА“-р – Виктор Иванов от отбора на U 15 преминава през новия сезон в редиците на българския гранд ПФК „ЦСКА“-София. Спортал.бг: „Иванов е преминал успешен пробен период и е бил одобрен от „червените“. Той ще се състезава под ръководството на Румен Трифонов при юношите, родени през 2005 г. От Доростол пожелават успех на младока с червената фланелка“.

Подобни новини за трансфери в други отбори очакваме и от средите на баскетболния клуб, постигнал два големи успеха тези дни – 3-о място на 16-годишните момичета, и 4-о място на 13-годишните момчета.

Напомняме, че предстои домакинство и на турнир – момчета 16 г. – първо в една от групаите – на 8-9 август вм зала „Дръстър“, а след 20 август – и на самия финален турнир на 4-те най-добри в страната за възрастовата група.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе