Петромир Пенчев: Силистра е вторият град с наша онлайн медия

Днес разговаряме с Петромир Пенчев, собственик и управител на дигитална маркетинг агенцияMarketing Vision“, чиято собственост е и нашата онлайн медия – Silistra News.

 – Здравейте! Като начало на нашия разговор бихме искали да разкажете малко повече за Вас и Вашата агенция.

Здравейте! Казвам се Петромир Пенчев, собственик и управител на дигитална маркетинг агенция „Marketing Vision”, която е базирана в град Разград. Нашата агенция успешно разви проекта за онлайн медия „Razgrad News“, който тази година предстои да празнува своята трета годишнина.

– Как се роди идеята за онлайн медията Silistra News и кой стои зад нея?

С моя екип от млади и ентусиазирани кадри взехме решение да поемем по нов път, като той е пряко свързан с град Силистра и проекта „Silistra News”, след успехът, който постигнахме в Разград.

– С какво мислите, че ще бъдете полезни на силистренските граждани чрез Вашата медия?

– Нашата медия в Разград се доказа като достоверен източник на информация, тъй като всичко, което се публикува, се проверява дали е достоверно и след това информацията стига до нашите читатели. Смятаме да приложим същата стратегия и за Силистра, като сме благодарни на всички институции в област Силистра, които ни съдействат и работим заедно. Разбира се, ще има място и за граждански сигнали в рубриката „Гласът на Силистра„.

– Ще има ли възможност за реклама на местния бизнес в Силистра и областта чрез Вашата медия?

– Местният бизнес в Силистра може напълно да се довери на нас и нашия опит в създаване на добра и ефективна реклама, било то под формата на платен репортаж, банер или съдействие за онлайн кампании в социалните мрежи и др. Тук се базираме на опита ни и екипа, който работи в “Marketing Vision” и успешните ни кампании с клиенти от различни сфери на дейност.

И малко извън професионалната сфера – как един млад човек успява да балансира успешно времето си между работата и личния живот? Възможно ли е двете да вървят ръка за ръка или е нужно да се направи компромис в името на успеха?

Смятам, че до момента успешно се справям с баланса между работата и личния живот и това не се отразява по никакъв начин на нито едно от двете неща. С всяка изминала седмица нашата агенция се развива и достига нови хоризонти, което е обвързано с много пътувания в цяла Североизточна България, но до момента това не е било проблем за мен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе