Продължават даренията за болници и различни адресати в област Силистра

В трета по ред публикация на сайта на МБАЛ Силистра АД е изразена благодарност, този път към нови дарители в лицето на: „Сидар“ АД  с председател на УС Йовко Димитров – 10 000 лв.; „Никола Слатински“  ЕООД с управител Никола Георгиев – 5 000 лв.; Общински съветници от Общински съвет Кайнарджа – общо 2 500 лв.; „Електра СОД“ ООД – 2 000 лв. за пациентски ЕКГ монитор,  както и закупуване на медицинска и лабораторна техника за „Мултипрофилно спешно отделение”; „Дари – Лес 2010“ ООД и „Риволи трейд“ ЕООД с управител Стоил Стойчев – по 2 000 лв. от всяка от фирмите;  Ива Генадиева Ганева и „Анонимен дарител” – по  500 лв. всеки; по 200 лева – от Татяна Енчева Стоянова и от „Акрибия Одит“ ЕООД; Славин Добрев Йорданов – 300 лв.; ЕТ „Мит Икономик – Митинка Георгиева“;  „Орбико България“ ЕООД – 30 бр. защитни шлемове; Росица Райчева – предпазни маски, постелъчно бельо; Здравко Йорданов Михалев – 100 лв.; Невин Мусинова Исмаилова – 10 лв.
Отделно по информация от медиите защитен костюм получи лекар от Спешно отделение при областната болница от дарители – бизнесмени от София и Силистра. От Фейсбук научаваме за дарените 1 000 лв. за МБАЛ Тутракан ЕООД от страна на общинските съветници от групата на БСП и от представители на партията в органите на изпълнителната власт – общината и кметствата. Тяхната воля е средствата да отидат за Отделение по анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ).
Работна среща в Тутракан бе проведена на кметовете и кметските наместници на населени места на територията на общита с Даниел Костадинов – началник на Районно управление на полицията. Тема на срещата: съвместната работа в условия на извънредно положение в страната от 13 април насам.

SilistraNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе