Дневен хороскоп за 4 април

хороскоп

Овен

Вероятно е днес най-накрая да се освободите от връзките с тези познати, които не се отличават с искреност във взаимоотношенията. От Вашето внимание се нуждаят партньорските отношения, при това и романтичните, и съпружеските. Само не разрушавайте създалите се отношения сами, по-добре се постарайте да се запазят. Сега е най-подходящото време да се заемете с изкуство и литература. Опитайте щастието си в хазартни игри и лотарията, разбира се, в разумни граници.

Телец

Възможно е влюбените Телци да не поискат да повярват в изневярата. Възможни са срещи с „отровни“ хора, които могат да се окажат пагубни за Вашето семейно благосъстояние и опасни за здравето Ви. При приемането на нов сътрудник на работа трябва не само да изучите неговото резюме, но и да обърнете внимание на впечатлението, което той създава. Игнорирането на първото негативно впечатление при оценката на партньора, може да се обърне във финансови загуби.

Близнаци

Възможно е днес да обичате страстно и страстно да ненавиждате. В емоционалните си прояви сте и като ангел, и като дявол. Постарайте се да избегнете съдебните разглеждания, в които искат да Ви въвлекат роднините. Днес Ви е присъща мечтателността в съчетание с аналитичен ум и може да постигнете успех като писател, поет, изобретател и новатор във всяко нещо. Финансовите трудности могат да развалят идеалната картина на живота, който Вие си рисувате.

Рак

В любовните си отношения в голяма степен проявявате романтичност и страстност, отколкото дружелюбие и такт. В домашния си живот Раците могат да бъдат тревожни и способни да кажат нещо рязко. Животът Ви протича бурно. Нови познанства може да Ви подтикнат да смените предишната си дейност. Това е подходящо време за натрупване на пари.

Лъв

Ако любовните Ви похождения не отнемат всичките Ви сили, можете да достигнете значителни успехи в изкуството и обществената дейност. Не е изключено да се сблъскате с много семейни трудности и да трябва да се грижите за роднините си. Упоритостта и инатът Ви помагат да се сдобиете в края на краищата с успех и богатство, но са необходими благоразумие, внимание и умението да избирате златната среда.

Дева

Всякакви лични контакти изискват от Вас пределна тактичност и сдържаност. Днес Ви е трудно да се скриете от суетенето и неприятностите дори сред стените на собствения си дом, в тесния кръг на роднините и близките, които могат да не разбират Вашите проблеми. Възможно е да свиете бурната си дейност и да не можете да се възползвате от постигнатото. Този ден не е добър за преговори, пътувания и сключването на договори, тъй като всички горепосочени мероприятия могат да се сблъскат с големи препятствия или въобще да не се състоят.

Везни

Този ден е благоприятен за уреждането на всички лични проблеми и много Везни с утроена енергия се грижат за тези, които обичат. Приятелите и близките могат да окажат поддръжка на Вашите най-смели идеи. Това време е благоприятно за операции с недвижими имоти, посреднически услуги, получаването на кредит и спонсорска помощ.

Скорпион

Влюбените могат да се сблъскат с неразбиране от страна на по-възрастните членове на семейството, възможни са временни несъгласия, които няма да се отразят на общото развитие на нещата и се отрегулират през втората половина на деня. Събитията през този ден водят до усложняване на отношенията в семействата на Скорпионите. Деловите хора, родени под знака на Скорпиона, могат да започнат нова работа, реорганизация на дейността, разместване на кадрите, в резултат на което отношенията с колегите може да се влошат до известна степен, а след това да започнат постепенно да се оправят. Възможно е да успеете да достигнете набелязаната цел и да създадете надежден материален фундамент, който да Ви позволи да гледате по-уверено в бъдещето.

Стрелец

Полезно е да мечтаете и да кроите планове, дори и неосъществими. Възможно е отложените дела или стари задължения да изискат от Вас веднага да бъдат изпълнени. Обърнете внимание на здравето на близките си, но се погрижете и за своите сили. В дейността не се изключват компромисите и решенията. Помнете, че е по-добре да дадете излишното, отколкото да вземете.

Козирог

Най-добрите черти на Козирозите се проявяват при възрастните представители на този знак, в процеса на натрупването на житейска мъдрост. Най-проблемна се оказва областта на любовните отношения. Пазете се от недобросъвестни и безпринципни хора. Днес трябва да приключите със старите дела и контакти. Още не е настъпило време е за решителни крачки в бизнеса.

Водолей

Не трябва да рискувате, прекомерната екстравагантност и егоизъм могат да Ви изиграят лоша шега. Бъдете внимателни с децата – те могат да излязат извън контрол и да Ви причинят много безпокойства в края на месеца. Възможни са сблъсъци с началството и с инспектиращите органи. Бизнесмените трябва старателно да си проверят финансовите документи.

Риби

Състоянието на тревожност и неуравновесеност може значително да усложни ситуацията в любовните отношения. Предстои Ви да положите максимум усилия, за да се измъкнете от създалата се ситуация. Възможни са обстоятелства, които да проверят Рибите по отношение на устойчивостта им и тяхното умение да владеят ситуацията. Възможни са емоционални претоварвания и спад в силите. Смелите идеи, от които са обхванати Рибите – новатори, може да се окажат неосъществими. В течение на първите дни на април бизнесмените могат да загубят големи суми.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе