Дневен хороскоп за 4 март

Овен

Овните могат да бъдат несправедливи в отношенията с любимия човек, за което по-късно може да се разкайват. Вероятно предстои изясняване на отношенията с близки роднини, тъй като те се дразнят от вашето хладно и пресметливо поведение. Благоприятно е съставянето на тактически планове, водещи към успех и процъфтяване. Съществува вероятността за получаване на пари или имоти.

Телец

Възможно е романтично общуване без да напускате работното си място. В домашна обстановка може да говорите за своите успехи, използвайки широко в думите си каламбури, двусмислици, наслаждавайки се на играта на думи. Възможен е гъвкав график на работа, спокойна атмосфера, липсата на каквато и да е бюрокрация и правила. Финансовото положение може да бъде относително спокойно, но не за дълго.

Близнаци

За Вашата натура е характерна двойствеността, трудно възприемана от Вашия избраник. Днес се стараете с всички сили да уредите личния си живот, но и тук има предостатъчно проблеми по Ваша вина. Притежавате дарба да въздействате на чувствата на околните, може да имате способности и успех на литературното, артистично и музикално поприще. По натура сте склонни да проявявате смелост към спекулации и авантюри. Ако сметките Ви са верни, то рискът може да бъде и успешен.

Рак

Не се страхувайте да прекъснете любовните си отношения, ако те Ви причиняват сълзи и неувереност в бъдещето. Отношенията с членовете на семейството и родителите са приятни и спокойни. Това е подходящо време за отстраняване на възникналото в последно време напрежение. Трябва да наберете цялата си смелост и да отидете именно в това предприятие, където може да получите местото, което Ви устройва. А ако не се получи там, отидете в друга фирма. А в третата непременно Ви потръгва.

Лъв

В любовните си отношения Лъвовете могат да бъдат чувствителни и активни. Днес сте добросърдечни, щедри, грижовни към роднините и приятелите. Работниците от културните и увеселителни заведения решават необикновено активно въпросите на своята организация и правят всичко зависещо от тях за издигането на престижа и разширяване на сферата на дейност. Вие сте предпазливи по отношение на парите и Вашето благосъстояние постепенно расте.

Дева

Днес може да почувствате разминаване между ума и сърцето. В края на краищата умът взима връх. Постарайте се да намерите вътрешно потвърждение за правилността на постъпките си. Вероятно няма да Ви е леко под бремето на нови грижи или задължения. Днес, когато правите покупки, бъдете внимателни – възможни са измама или напразно харчене на пари.

Везни

През втората половина на деня е възможно влошаване на самочувствието, усещането за умора и пълно безразличие към ставащото. Прекомерните емоции могат да Ви разкъсат на части. Този ден може да развали дори проверените от времето отношения. Не е изключено всички важни дела да се развиват бавно, отнемайки ви доста физически и духовни сили.

Скорпион

Очакват Ви приятни срещи и хармония в любовта. Възможни са предложения за брак. Благоприятно е планирането на семейството и зачеването. Звездите Ви помагат в опитите за реализирането на дълго оформяните замисли. Могат да настъпят неочаквани положителни промени във финансовата сфера.

Стрелец

Изпитвате силно влечение към лицата от противоположния пол, но при това може да се държите в рамките на „кодекса на честта“. Не обръщайте внимание на сплетните и слуховете около вашето име. Прекарайте втората половина на деня в усамотение. Не се озлобявайте срещу никого. За по-голяма ефективност намерете енергични колеги и съмишленици. Възможни са ценни подаръци.

Козирог

Търсете причините за любовните си неуспехи и разногласия в начина си на живот, в мислите и своето поведение. Възможно е много от това, на което се основават вашите убеждения, да се окаже лъжливо. Не си струва да си разваляте отношенията с началника – това може да попречи за осъществяването на Вашите планове, свързани с получаването на нова, интересна работа. Не е изключен финансов успех, свързан с печалба.

Водолей

Възможно е недоброжелателство и клевета от страна на съперниците. Неблагоприятен ден за финансови сделки, купуване на недвижими имоти, за ремонт, брак и зачеване. Днес рискувате да си загубите времето, енергията и творческия потенциал в празни дискусии, спорове и обсъждания. Възможни са негативни промени в семейния ви бюджет.

Риби

Много Риби може да завържат интересни познанства. Предстои Ви да се разделите на две – едната да се отдава изцяло на работата, а другата – на семейството. Възможен е изблик на емоции и повишена нервност. Възможно е да проявите способности изведнъж към няколко науки или едновременно към няколко жанра на изкуството. Мнозина получават шанса да създадат добра база за успех.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе