Годишна среща на българските местни власти

От 13-ти до 15-ти октомври в к.к. „Албена“се провежда най-мащабния форум на местните власти, организиран от Националното сдружение на общините в Република България. В него участват представители на всички 265 общини, представители на Европейския парламент и Европейската комисия, Комитета на регионите на ЕС, централната власт и дипломатическия корпус, български и чуждестранни партньори.
В събитието участват кмета на Община Силистра г-н Александър Сабанов, председателят на Общинския съвет г-н Димитър Трендафилов и експерти от администрацията.

Програмата включва панелни дискусии, пленарни сесии и работни срещи по всички важни задачи на общините за мандат 2023 – 2027, свързани с подобряването на качеството на живота на гражданите.

В рамките на срещата, „НСОРБ-Актив“ ЕООД, търговското дружество на НСОРБ, организира за седемнадесети път Изложение „Общинско ЕКСПО“.
Целта на изложението е не само компаниите да открият общината с най-добри икономически и стратегически условия за развитие на своя бизнес, но и общините да намерят свои инвеститори, партньори или бъдещи посетители.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе