Сдружение „Силистра 2030“ с Великденска кампания за празнична трапеза на хора в нужда

Снимка: Фейсбук Silistra 2030 / Силистра 2030

Сдружение „Силистра 2030“ организира празнична Великденска кампания “Великденски кошници” в помощ на семейства, деца и възрастни, които имат нужда от топла усмивка, протегната ръка и блага дума, за да усетят духа на празника.

Основната ни цел като екип е да градим промяната. Една от промените, към които се стремим е да създаваме, търсим и говорим повече за доброто.

Имаме големи мечти – за променена инфраструктура, възможности за предприемачество, активен спортен и културен живот, развит туризъм и щастливи хора. В постигането си на тези мечти, обаче, е важно да не забравяме на първо място да бъдем ХОРА. Хора с големи сърца!

Кампанията “Великденски кошници” е естествено продължение на “Коледни кошници”, с която успяхме да раздадем над 150 индивидуални и семейни пакети и стоплихме коледните празници на наши съграждани.

Днес търсим вашата помощ, за да създадем едни по-цветни и красиви Великденски празници за семейства, деца и възрастни, които имат нужда от топла усмивка, протегната ръка и блага дума, за да усетят духа на празника.

Може да се включите в настоящата кампания като:

  • Доброволец, който да помогне с опаковането и/или разнасянето на кошниците
  • Доброволец, ако имате собствен бизнес на периметъра на който можем да поставим буркани за дарения
  • Дарител, като дарите парични средства /няма минимум, всеки един лев е от значение/
  • Дарител, като дарите хранителни и/или други стоки, които да включим във Великденските кошници

Ако искате да се включите като доброволец, може да се свържете с нас чрез официалната ни страница във фейсбук или на [email protected]

Дарения се приемат по банков път до края на деня на 29 април.
Данни за дарението:

Титуляр: Сдружение “Силистра 2030”
Банка: Обединена Българска Банка (ОББ),
IBAN – BG42UBBS80021099654940,
BIC – UBBSBGSF
Основание: Великденски кошници 2021

*В случай, че искате да дарите парични средства, но не ви е удобно да извършите банков превод, моля да ни пишете на официалната фейсбук страница, за да ви предоставим с информация за алтернативно извършване на дарения чрез PayPal и Revolut.

Ако имате желание и възможност да дарите хранителни и/или други стоки, които да бъдат включени в кошниците, моля да се свържете с нас на [email protected], за да обсъдим как можем да включим дарението ви в пакетите, които подготвяме.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе