Полицията в Силистра отново задържа мъжа, разбивал вендинг кафе-автомати

25-годишният силистренец, който разби и ограби няколко вендинг кафе-автомата в края на миналата година в областния град, отново е задържан за същото деяние от служители на РУ-Силистра. Това съобщават от пресцентъра на полицията в областния град.

Действията по разследването на криминалистите стартирали преди дни, когато били получени сигнали за две посегателства върху един и същ кафе-автомат в рамките на седмица. В първия случай заедно с монетника била отнета сумата от 42 лв., а във втория била нанесена повреда върху механизъм на машината, без да бъде осъществена кражба.

В резултат на проведените оперативно – издирвателни мероприятия криминалистите установили, че автор на деянията е 25-годишният силистренец, който в края на изминалата година бе разкрит и уличен в извършване на шест аналогични престъпления.

Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. Към момента той е с постановена от Районен съд – Силистра мярка за неотклонение „парична гаранция“ и е обвиняем по досъдебно производство за предходните му правонарушения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе