Промени в разписанието на автобусните линии Силистра – Иширково и Силистра – Русе

Въвеждат се промени в изпълнение на автобусна линия № 20 – Силистра – Иширково и линия Силистра – Русе , във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и разрастващата се пандемия от COVID-19

Община Силистра информира гражданите, ползващи услугите за обществен превоз на пътници с автобусен транспорт, че във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и въведените противоепидемични мерки на територията на Република България, считано от 28.11.2020 г., за срок до отмяна на въведената извънредна епидемична обстановка в страната, въвежда следната промяна:

За автобусна линия № 20 – Силистра – Иширково от общинската транспортна схема ще се изпълняват два курса със следните часове на тръгване:
от Автогара Силистра – 07.20 ч. и 17.20ч. ежедневно

Временно преустановява изпълнение на автобусна линия Силистра – Русе с час на тръгване от гр. Силистра в 9.30ч. и от гр. Русе 16.15ч.

Горепосоченото изпълнение на автобусните линии от транспортната схема на Община Силистра е съгласно получено заявление от превозвача по линията и намаления пътникопоток във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе