Дневен хороскоп за 9 януари 2023, понеделник

© Pixabay.com

Овен

Внимателно обмислете възможностите си и не пренебрегвайте финансовата страна на нещата. Ще трябва да помислите много внимателно, преди да кажете или направите нещо изобщо. На път сте за възстановяване, но един грешен ход може да застраши това щастливо събитие.

Телец

В понеделник не се претоварвайте. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

През този ден забравете за победите. Ако се чувствате добре и уютно сред близките си хора, значи сте удържали най-голямата победа. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Рак

Нещата се развиват по-добре и най-накрая можете да видите гърба на някои проблеми, които в последно време ви притесняват. Трябва да обърнете повече внимание на начина, по който управлявате финансите си. Разходите продължават да растат.

Лъв

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъв , но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Близките също желаят да им отделите от времето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

През този ден чувството Ви за хумор ще е над всичко, но рискувате да засегнете някого. Ако знаете кой е по-чувствителен към шегите Ви – спестете им ги! Не всеки ще Ви се зарадва. Все пак, бъдете толерантни към емоциите на околните, за да не си навлечете проблеми.

Везни

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Скорпион

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

Стрелец

Занимавайте се само с обичайните си дела, не изискващи активни действия и неоправдан риск. В отношенията с близките хора е възможно да се постигне пълно разбирателство. Не се препоръчва да рискувате или да правите скъпо струващи покупки.

Козирог

Не трябва да посвещавате в своите тайни не съвсем надеждните хора, тъй като може да привлечете върху себе си вниманието на недоброжелателите. Постарайте се да се въздържате от резки думи и раздразнение. Полезно е да преразгледате отношенията си със съседите. По-добре е да прекарате този ден на вилата, където винаги има нещо, с което да се захванете. Не приемайте предложенията за леки доходи.

Водолей

Понеделник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес Водолей са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Риби

Денят обещава изгодна сделка и/или договарянето на условия, които в по-голямата си част ще са успешни за Вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви още по-пълноценен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе