Какво е нужно, за да стартираме онлайн магазин?

Днес Ви срещаме с Петромир Пенчев, управител на дигитална маркетинг агенция Marketing Vision, към кокото се обърнахме, за да разясни на Вас, нашите читатели, какво е нужно, за да се стартира онлайн магазин, който да продава.

Петромир Пенчев

Петромир Пенчев

„Не се изисква много, за да се стартира онлайн магазин, в която и да е било сфера. След кратка консултация изясняваме изискванията на продавача и пристъпваме към реализацията на онлайн магазина. За последната година сме реализирали десетки онлайн магазини, като всички предлагат разнообразен тип продукти за своите клиенти“, споделя Петромир.

„Освен да бъде създаден онлайн магазинът, той трябва да бъде и популяризиран, като за това също ние имаме грижата, тъй като е желателно всичко да бъде поддържано от един и същ екип, за да няма разминаване в потоците“, продължи той.

„При следване на всички стъпки, които предприемаме за всички клиенти, един подобен проект започва да реализира сериозни продажби в рамките на 3 до 4 месеца след старта му“, допълни Пенчев.

За всичко това може да се доверите на дигитална маркетинг агенция Marketing Vision, като може да се свържете с тях от ТУК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе