Надежда, Ваня, Борислав и Калоян на финал във „Фермата“ 6

Три месеца на усърдна работа и тежки изпитания, а през тях успяха да преминат четирима участници, които стигнаха до големия финал „Фермата“ 6. След серия от извънредни дуели в стопанството двама достойни мъже и две решителни жени заслужиха шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лева тази вечер, от 20.00 часа, по bTV. Гвардеецът Калоян Донков, пчеларката Надежда Дочева, строителят Борислав Стефанов и стюардесата Ваня Илиева ще премерят сили в серия от битки за сила, издръжливост и бързина, но само един от тях ще триумфира на Арената и ще спечели голямата награда.

Победителят ще бъде определен от резултата от четирите финални битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат участници и ментори от всички шест сезона на шоуто досега и най-важното – вотът на зрителите, който ще носи най-много точки на финалистите.

Водещият Иван Христов изпрати финалистите, като им благодари за усилията, които те и останалите участници положиха през изминалите 3 месеца.

„Вие сте представителна извадка на цяла България и доказахте, че заедно можем да загърбим различията си. Работата ви обедини, защото приехте, че над вас има една цел – мечтата на нашия стопанин Андрей. Щом ние тук можем да го направим, значи всеки би могъл“, развълнувано коментира Иван в последните минути на финалистите в стопанството.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе