Поздравление и на областния управител на Силистра за 7 април – Ден на здравето

Областният управител на Силистра изказа своите поздрави към всички работещи в сферата на здравеопазването по случай Световния ден на здравето – 7 април.

Ето и пълният тескт на поздравителното писмо:

„Честит Международен ден на здравето!

Уважаеми дейци в сферата на здравеопазването, тази година Вашият празник преминава под мотото „Остаряване и здраве: Доброто здраве добавя живот към годините”. По ирония на съдбата определената от Световната здравна организация тема за 2020 г. прави отправка към решаване на глобален проблем, какъвто е актуалната за момента вирусна инфекция.

Вие – лекари, медицински сестри, санитари, а не на поледно място – служителите в здравните звена, а и съпричастните към тяхната работа структури в управлението, имате отговорната задача да поведете обществото към неговото спасение.

Празник по време на борба за живота на света – това е едновременно предизвикателство и признание, че от Вас – жреците в бяло, имат нужда хората, независимо от своя произход, възраст и социално положение.

Желая на всички Вас здраве, търпение, професионализъм и правилни решения при профилактиката и лекуването на хората!

Ивелин Статев,
областен управител на област Силистра“

SilistraNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе